Per treure punta a les meves reflexions, experiències i descobriments relacionats amb el món de la docència i l'aplicació de les TIC a les aules.

Mar 28, 2008

L'home que plantava arbres.

Fantàstic curtmetratge, guardonat amb molts premis, dirigit el 1987 pel canadenc Frédéric Back. Es basa en una història popular de l'escriptor occità Jean Giono (1895-1970) (L'Homme qui plantait des arbres, 1953) per fer-nos arrivar un missatge sobre poder del treball individual.


Educació en valors


Mar 21, 2008

Aprenent a comptar

Mar 19, 2008

Els Drets dels Nens.

Al portal CRC@18 (Convention of the Rights of the Child) de Unicef, hi trobareu els videos de curtmetratges produïts per directors i creadors d'arreu del món per explicar algun dels drets dels nens. Són una bona eina per a treballar aquest tema a l'aula.

Aquí en teniu un exemple:

Article 13 sobre els Drets dels Nens, Unicef: "Tots els nens tenen dret a expresar-se per ells mateixos."


Mar 7, 2008

Queeky, per dibuixar online.

Queeky és una aplicació web 2.0 que permet fer dibuixos online. A més conté la funció replaying que reprodueix com s'ha anat fent el dibuix.


Permet ademés una altre funció molt interessant, que diferents usuaris crein un mateix dibuix amb l'estil multi-draw.

Queeky et proporciona si vols un gadget que et permet posar aquesta eina de dibuix directament al teu lloc web. Hi pots dibuixar i guardar la teva creació en format svg, jpg, gif i png. Vols probar-ho?:

Mar 1, 2008

Tendencies.

Fernando Santamaría s'ha atrevit a especular sobre quines seran les tendències en tecnologia educativa que ens trobarem en un futur proper: