Per treure punta a les meves reflexions, experiències i descobriments relacionats amb el món de la docència i l'aplicació de les TIC a les aules.

Dec 8, 2008

Glogster, per fer posters.

Glogster és una eina molt interessant i que ofereix moltes possibilitats. Permet fer posters amb imatges, sons, text, vídeo ... Aquí en teniu d'exemple un poster sobre la naturalista Jane Goodall. Fixeu-vos en el vídeo, els sons, els enllaços ...

Quan passeu el ratolí per sobre les fotos, aquestes s'amplifiquen, si cliqueu als reproductors de so sentireu la música, els sons o les gravacions. El vídeo es reprodueix automàticament quan pulseu play. A més, permet fer enllaços de manera que quan seleccioneu un enllaç us porta a la pàgina web sobre el tema que tingueu enllaçada.

Si seleccioneu View Full Size el poster se us farà més gran i el podreu veure millor:




Amb aquesta eina podreu demanar als vostres alumnes que us facin algun poster com activitat de síntesi o d'introducció d'un tema. O bé utilitzar-lo vosaltres per fer la presentació d'algun tema de manera sintètica i molt gràfica.

Qui ens havia de dir quan feiem murals amb cartulines i plastidecors que els posters del futur portarien videos, sons i música!!!

1 comentaris:

Cristina said...

Buscant, buscant per aquest mon tant ampli,...., vaig trobar aquesta eina molt interessant i ens va anar rodat per fer una presentació.
Gràcies per compartir
Cristina